miercuri, 20 mai 2020

De ce se ia temperatura la intrarea în magazine



“Nu-mi trebe chestii bune cu sos de roşii. Aş sta tolănit la soare şi nu mi-ar face nimeni nimica. Şi, dac-aş găsi un şoarec, l-aş ține.” John Steinbeck, Oameni şi şoareci

De ce se ia temperatura la intrarea în unele supermarketuri, dacă asta e absolut irelevant pentru pandemia asta originală şi după noile norme? Ca să fii trimis la doctor. Televiziunile au anunțat deja că, dacă după prima termometrizare ai “temperatură”, te dai înapoi cîteva minute şi, dacă şi la a doua măsurare a temperaturii ai tot peste 37 cu trei, eşti trimis la medicul de familie.
Deci, d-asta se ia temperatura: ca să fii trimis la doctor!


Asta, pentru început. Cu timpul o să ți se ia tensiunea, ți se vor face teste (am auzit că există, în unele țări, la tonomat), după care, vor începe să curgă “ştiri”, transmise pe toate căile respiratorii din televizor, în care, ONG-işti pe care-i freacă grija de sănătatea românilor, dar şi de iresponsabilitate lor, vor da, din păcate, vestea proastă: tot mai mulți români sunt diagnosticați cu febră: peste 37 cu 3. Vor urma campanii, peste campanii, mediatice, de impunere a controalelor medicale obligatorii.

Un “studiu”, două, trei, nouă, şi “tot mai mulți specialişti” din toată lumea vor ajunge la concluzia că în spatele unei temperaturi de peste 37 cu 3, se pot ascunde, în cele mai multe cazuri, boli grave şi foarte grave (cele prea-cunoscute dar şi altele noi, post-covid), care ar putea fi prevenite. Plus, tot mai multe dintre aceste boli vor fi considerate contagioase.

Drept care, într-o zi, cumpărătorii sau doar preumblătorii demarcați social într-un spațiu aproape gol, vor putea fi ridicați de pe stradă şi internați.

Pă sistemul, Stați acasă, că vă internăm!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu