vineri, 7 august 2020

Războiul lașilor. Insultați! Amenințați! Vremea mesajelor soft a trecut!

Nu există formă de viață fără libertate de conștiință!


După cele trei insulte/amenințări de ieri (trei/zi, deja e o rată îngrijorătoare de infectare), simt nevoia de niște teorii ale conspirației.

Mai întîi, ce-am aflat noi, din trei surse sigure, autorizate: un lider al febrei galbene susține că, însăși Providența s-a pogorît asupra Partidului Ales  și i-a dat o mînă de ajutor în lupta pro-covid, ucigînd o gravidă necredinciosă; un membru al comitetului care ne-a umplut de coronavirus crede că testarea masivă e costisitoare și irelevantă, prin comparație cu 10 000 un asymptomatic cazat în spital, ieftin ca braga iar, după ce ne-au dus cu vorba o jumătate de an, unul dintre experții ținuți cu capul la cutie, s-a ițit într-un interviu ca să ne pună pămînt pă ochi: coronavirusul ăsta nou o să ne țină de urît minim 15 ani. Adică, de la cinșpe ani, pă viață.

Bun. Acum, să ne conformăm, fiindcă, așa e, vremea mesajelor soft a trecut!


În primul rînd, tu, ăsta, de la PNL, să știi că, dacă e să ne luăm după mobilul crimei, gravida a fost omorîtă, din răzbunare, de adepții covidului, asta, pentru că, nici o instanță din lume nu va accepta, drept probă, pedeapsa divină, mai ales invocată în favoarea unui partid. PNL nu va reuși să-și șteargă urmele pe care a pășit spre guvernare, ajutat de forțele întunericului, și să se transforme în ființă de lumină călăuzitoare.

Vedem aceeași atitudine infatuată, și ostilă, în același timp, chiar față de orice formă de umanitate, la toate scorțoșeniile din acest partid, ales și strecurat printr-o ferestruică de oportunitate, ca să ne ducă la moarte sigură și-apoi să predea, umil, puterea, celor care pot s-o ducă. Pînă atunci, micii politici stau ascunși în spatele “experților” și, din cînd în cînd, își fac curaj și ne mai scuipă. Nu poți să nu te gîndești că, dacă mîine s-ar schimba regimul și vitejii peneliști ar fi supuși unui process fulger, ca-n vremuri de revoluție, T. Postelnicu și replica “Eu sunt un simplu strungar!” ar părea decente față de tîrîtoarele pandemiei.

“Cetățenii să respecte măsurile pe care le-am impus!” și pe care Guvernul Orban le-a îndesat pe gâtul românilor, cu amenzi nesimțite, pînă-n exudatul faringian, s-ar transforma în Noi suntem simpli politicieni, am făcut ce ne-au spus specialiștii, am crezut că salvăm viața a milioane de români!

De ce crezi că se “descentralizează” decizia? Fiindcă nu mai pot să scape de… experți.
Experți care nu se pot debarasa de ei înșiși. E o emisiune, pe canalele de profil, numită “Cei mai răi”. Dacă se va face un documentar despre specialiștii pandemiei, cei mai răi, la noi ar fi.

Nu fac parte din grupul celor care susțin testarea masivă. Asta a mers în Coreea de Sud, la începutul epidemiei, cînd puteai să oprești răspîndirea coronavirusului. În România, la început, nici n-aveai cu ce să declari epidemia, de altfel se spune că nici n-a fost declarată. După o lună de stare de urgență, un doctor spunea că are doar doi pacienți la ATI și că e un miracol. Doar de la o vreme, de cînd a reieșit din sondaje că românii sunt necredincioși în covid și urăsc masca, experții au anunțat explozii și recorduri de infectări. Cine să-i mai creadă?

Acum, cei care ar vrea s-o lămurească, cer testări massive. Ce spune Dr. H. Moldovan, unul dintre experți: n-o s-o facem, nu e relevant și, pe deasupra, e prea costisitor!
Tot ce se poate să nu fie relevantă testarea în masă. În primul rînd, pentru că poți să fii negativ, acum, și mîine, să fii pozitiv. Relevant ar fi dacă te-ai testa încontinuu. Apoi, rateurile pe care le dau testele, substanțele, aparatele, eroarea umană… sigur că nu e relevat.
Dar, să anunți rate de infectare și mortalitate enorme, testînd în focare și fără un protocol de testare, e relevant? Să închizi granițele pentru români în toată Europa, cu aceste raportări, e relevant?
E relevant să închizi asimptomatici în spitale, să-i îmbolnăvești de nervi și să încasezi pe ei zeci de mii de euro. Înc-odată, oare, de ce a permis Parlamentul, în continuare, internarea forțată a asimptomaticilor și asta după un singur test, cînd alții fac trei, pentru confirmare?

Păi, cum zicea și ăsta, de la PNL, vremea mesajelor soft a trecut! (Nici nu știi de cînd așteptam asta. Să-ți iei șosete groase!)

Uite, care e ultima teorie a conspirației: românii sunt internați cu forța ca să se testeze vaccinuri pe ei, fără acordul lor! Așa s-ar explica faptul că unii ajung la spital pe picioarele lor și ies cu picioarele înainte!
Și o altă, așa-zisă, teorie a conspirației, fiindcă e un plan, de fapt, doctori din toată lumea stau de vorbă despre asta, pe internet.

Deci, povestea unul, adept al systemului, cum e cu sănătatea, viața și moartea, după noile norme. Ȋn esență, viața era împărțită în boli și, funcție de vîrstă, îți era clar de ce te îmbolnăvești, obligatoriu, ce tratament trebuie să accepți, preventiv și cam cînd trebuie să mori. Totul era programat. Așa cum se încearcă să se programeze și hrănirea oamenilor (după ce tot ei au făcut pîinea mai dulce decît cozonacul, au băgat cholesterol prost peste tot și le-au făcut reclamă, în draci) cu pachețele de mîncare, bine calculate, pe calorii, fibre, vitamine și minerale. Cam cum e mîncarea de căței. Într-o zi, te duci cu pacientul la doctor și te-ntreabă: Cîți ani are? 10-11. A, păi atîta trăiesc cățeii, trebuie să v-așteptați…

O altă, așa-zisă, teorie a conspirației, pentru că au declarat-o chiar “cercetătorii” iar televiziunile au anunțat-o deja, se vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decît eradicarea gripei. E evident că asta nu se poate, marea descoperire a fost că le-a trecut prin cap așa ceva. Asta, apropos și de declarația de ieri a doctorei-șefe a epidemiei de România, care ne-a anunțat că o să ne țină coronavirusul nou 15 ani.  15 ani de distanțare socială și mască pe figură. Probabil de-atît e nevoie ca să moară generațiile incommode și să se nască altele mai “educate”, în stilul zombie. A evitat să ne spună că, în timpul ăsta, mai pot apărea 15 alte coronavirusuri dar, poate o să trăiască ea să le eradicheze pe toate.

Între timp, ca să mergem cu toate odată, unul Bușoi, tot de la PNL, și-a propus să eradicheze cancerul la copii. Îți dai seama, ce înseamnă prevenție, aici…
E de Doamne Ferește, dar, nu-i nimic, bine că vremea mesajelor soft a trecut!


„Trebuie să mergem să-i liniştim pe pacienţii asimptomatici care fac depresie, urlă”, spune Cristian Băicuş, medic primar.  https://www.zf.ro/eveniment/asimptomaticii-nu-scapa-de-internare-medic-trebuie-sa-mergem-la-ei-19334413


“„Nu e cazul să facem testare în masă, vom testa conform definiției de caz. A testa pe toată lumea nu e relevant, ar fi risipă de resurse…”  https://romania.europalibera.org/a/horatiu-moldovan-nu-e-cazul-sa-facem-testare-in-masa-nu-e-relevant/30769510.html


“Mi-a spus cã niciun coleg din grupul ei nu strănută, nu tuseste, toti sunt sãnãtosi, dar supãrati cã sunt nevoiti sã se întoarcã acasã mult mai devreme. Au plecat pe litoral vinerea trecutã si urmau sã se întoarcã vinerea asta. Si-au întrerupt vacanta din cauza acestei mascarade. Nu cred în povestea asta atât timp cât statul “mãnâncã” bani pentru fiecare caz de COVID-19 raportat.”  http://www.vremeanoua.ro/virusul-nu-exista-motiv-de-petreceri-si-excursii-pe-litoral-in-plina-pandemie-foto-video




“De altfel, este rezonabil să considerăm că măsurile dispuse prin Ordin conduc la prevenția răspândirii noului virus în comunitate? Evident, chiar dacă ar preveni, nu ar legitima sacrificarea niciunui om (nici a celor asimptomatici ori cu forme ușoare de COVID 19 care refuză spitalizarea, nici a celor care suferă de alte afecțiuni și care solicită internarea).”  https://www.contributors.ro/internarea-for%C8%9Bata-%C8%99i-refuzul-externarii-dauneaza-grav-sanata%C8%9Bii-%C8%99i-democra%C8%9Biei/


“În momentul în care s-a internat la Spitalul Judeţean Arad, gravida era asimptomatică, iar apoi starea s-a agravat și a fost transferată la Timișoara. Pe drum, însă, a murit.”  https://www.criticnational.ro/2020/07/o-gravida-infectata-cu-covid-19-a-murit-in-timp-ce-era-transferata-de-la-arad-la-timisoara.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu