marți, 17 noiembrie 2020

Pandemia crește dar și ce platou frumos răsare


6 nov. 2020 – Se anunță restricții începînd cu 9 nov.

https://freefrompress.blogspot.com/2020/11/cum-sa-porti-masca-corect.html

Ȋn principal, boala autorităților pă popor e să facă masca obligatorie peste tot, inclusiv în spațiile publice deschise, indifferent de incidența impestării la mia de locuitori. https://www.economica.net/restrictii-noi-romania-arafat-declaratii-noiembrie-decembrie_192262.html

6 nov. 2020 - Sălaj – 6,01/ Cluj – 5,92/ Timiș - 5,76/ Alba 5,09/ Bihor – 5,04/ Sibiu – 4,86/ https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-6-noiembrie-2020-ora-13-00 (Cînd am auzit de ăstia din Alba că sunt în fruntea contagiunii… P-acolo și-n mașină ți-e urît să treci, așa e de pustiu.)

Plus, vreo trei județe aveau incidența în jurul lui patru la sută, vreo șapte județe se învîrteau în jurul lui 3%, restul stăteau pe doi la sută și mai puțin de atît.

Pe 6 nov. 2020, comandanții vidului ne anunță că, de luni 9 nov., intră în vigoare alte restricții valabile peste tot în țară indifferent de incidența impestării, fiindcă așa nu se mai poate. În principal, e vorba de obligativitatea purtării măștii în aer liber (adică aer pe rație fiindcă s-a privatizat), declarația pe propria răspundere după ora 23:00 (am avut aseară o demonstrație filmată, unde Militia în acțiune a lăsat un șofer muritor de foame) și țăranii scoși din piețe ca să moară în frig sau să se lase odată de agricultură.

“Pe data de 12 noiembrie s-au înregistrat 10.142 cazuri noi de infectare cu coronavirus, dar şi 120 de decese. Incidenţa a crescut de la o zi la alta.  https://cvlpress.ro/13.11.2020/cand-klaus-iohannis-lauda-masurile-luate/

BULETIN DE PRESĂ, 16 noiembrie 2020 - Două cu 7-8%, patru județe cu peste 6%, vreo cinci cu peste 5%, restul 3-4%, nimic sub doi la sută. Presa prezintă valori chiar pînă la 11-12%, nu știm fiecare de unde se inspiră sau se informează, astea fiind date ce se pretind oficiale. https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-16-noiembrie-2020-ora-13-00  (Asta se-ntîmplă la doar o săptămînă după intrarea în vigoare a noilor restricții. Foarte interesant e că și după starea de urgență din primăvară, cînd s-a impus prima data masca - în spațiile publice închise, atunci – rata de infectare a crescut în mod surprinzător. Și dacă infectarea e în mască?)

Deci, impestarea a început să crească, cu skepsis, imediat ce s-au anunțat noi restricții și a ajuns o urieșenie într-o săptămînă. Știm asta din informările zilnice de la ora 13:00 dar adevărul gol-goluț îl aflăm de-abia seara, pe zona crepusculară, cînd nudiștii visători ai pandemiei, impregnați cu darul de a ne conduce spre o lume mai bună, ne cer să vedem platouri și rezultate care arată eficiența restricțiilor. Evident, pe măsură ce se apropie data alegerilor, pandemia se va mai odihni (prea a tras oxygen pe nas!), după care va deveni, din nou, erectă, odată ce parlamentarii care au votat-o se vor putea tolăni, alți patru ani, în fotoliile din Casa Poporului și Guvernul meu va trage whisky-eane, fără mască, la Palatul Victoria.

În final, ce-am mai aflat, prin intermediul televizorului: unul din scopurile instalării pandemiei este obligarea statelor la a cotiza în conturile Big Farma, ca la NATO, prin achiziționarea de echipamente medicale și alte injecții, mulți ani de-acum încolo. De exemplu, la noi în țară, pandemia va ține, într-o primă fază, pînă cînd vom dota toate spitalele (inclusiv pe cele noi, atît de mult cerute) cu orice au de vînzare stăpînii universului pe sectorul medical. Deci, de-acum încolo, pînă la falimentul final, doar ne vom împrumuta că să plătim taxă de protecție la OMS & comp.

Da, dar, ce lume “mai bună” va fi peste altă sută de ani! Abia aștept!

https://freefrompress.blogspot.com/2020/11/demolare-si-reforma-by-klaus-iohannis.html 


“Cu alte cuvinte, fie vaccinul nu garantează nicio imunitate în fața virusului, fie mai urrmează ceva…”  https://www.national.ro/stiri-externe/vaccinul-masca-si-distantarea-elitele-ne-vor-in-lockdown-si-n-2021-702559.html



“(…) protestele organizate de „societatea în civil”, care trebuia să-i ofere lui KiWi „guvernul mieu””  https://www.romaniacurata.ro/dupa-colectiv-ponta-a-demisionat/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu