vineri, 20 noiembrie 2020

Pandemie de militărie

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2020/11/vesti-bune-despre-vaccin-sars-cov2.html#more

“Medicul Adina Alberts dă bomba zilei. Aflată într-o caravană de testare, Alberts a anunțat că doar 4% din testele făcute de echipa sa arată rezultate pozitive.”  https://www.stiripesurse.ro/medicul-adina-alberts-da-bomba-care-contrazice-raportarile-gcs-doar-4prc-din-testele-facute-de-ea-se-pozitiveaza_1529996.html

Pandemia nu mai ține, începe să se rarefieze, ca interes. Specialiștii, aceia care nu se află pe statele de plată ale Big Farma, o dăduseră, oricum, apusă mai demult.

La noi, însă, pare că nimic nu e pe sfîrșite, ba chiar se pregătește ceva. Comandantul suprem al forțelor armate dă semne că ar militariza tot. Chiar deunăzi, a fost numit un alt șef armat peste un spital civil și umblă vorba că viitorul prim-ministru ar urma să fie actualul Ministru al Apărării Naționale. În fond, armata, se spune, a mai “tras” și la Revoluție iar actuala pandemie strategică a fost trasă-n bandă, ca niciunde în Europa civilizată, tot cu tancurile.

De Ziua națională, anul acesta, s-a pregătit o altă închistare de drepturi și libertăți: o paradă, în cerc restrîns, în jurul Președintelui suprem. În general vorbind, sunt pentru parada militară de Ziua Națională, fiindcă armata este (sau era) considerată distanțată social de politică și alte mizerii dar și dintr-un respect, de la sine înțeles, față de o categorie profesională care-și trăiește viața încartiruită în reguli pe care noi, civilii, nu le-am accepta (dacă n-ar fi dictatură militară). În plus, n-aș vrea, pentru nimic în lume, să-i ia locul vreo televiziune, care să se serbeze în stilul ei, cu vedete, elogii și emoții mucilaginoase. Adică, măcar o dată pe an să putem lua distanță față de publicul care tot învață și învață cum să nu-și pună vată pe absorbant!

Anul ăsta, încă avem noroc: iar ne uităm la Președintele, altfel omnipresent, de 1 Decembrie dar într-o ediție prescurtată. Însă, o să mai beneficiem de uitătura lui, mult și bine, chiar dacă pandemia trece, fiindcă vine vaccinul. Vine, parcă se duce, dar asta nu ne oprește să ne punem mîna streașină și să-l așteptăm să apere televiziunea, ca-n “89.

Între timp, ca să-i facem loc, trebuie demolat sistemul medical cu pacienți cu tot. Altfel nu se poate, fiindcă mult clamata realizare a PSD-eului - anume, mărirea salariilor personalului medical - nu dă rezultate, spunea cineva în televizor. Așa că, trebuie să fim “eutanasiați” toți, cu bîte și lațuri, după modelul de reușită prin care a fost curățat Bucureștiul de cîinii comunitari.

Ca să nu rămînă pe urmă, doctorii pandemiști au ieșit și ei cu o solicitare care să adîncească tunelul pînă în Coreea de Nord: stare de urgență medicală care să-i scutească pe angajații din domeniul medical de orice răspundere penală. Știți, în caz că iese mortul de covid din spital plin de sînge sau… cine știe!

Între timp, presa responsabilă care poartă titluri gen “Vaccinul, singura șansă împotriva covid” sau “Vaccinul anti-covid, fără efecte secundare”, caută fake-news în on-line și cere închiderea instanțelor de judecată pe motiv că sunt impestate.

Apropo, cînd mincinoșii se angajează să curețe lumea de fake-news, ce vor să cenzureze ei, de fapt?

https://freefrompress.blogspot.com/2020/11/cum-sa-porti-masca-corect.html


https://romanialibera.ro/actualitate/conducere-militara-la-spitalul-judetean-dintr-o-localitate-cu-foarte-multe-cazuri-de-covid-19-833625



What is a Covid-19 immunity passport? - YouTube



“Sărbătoarea Crăciunului este o sărbătoare a bucuriei. Se naște Pruncul. Iisus Hristos! Mă, asta era bucuria românilor! Să se întâlnească și ei cu familiile și cu prietenii! Păi, acum, unde să te duci? Te rogi, mănânci singur sarmalele, bei singur un șpriț și te uiți cum ți se oferă, într-o îndobitocire totală, programele televiziunilor!”  https://www.fanatik.ro/exclusiv-cum-traieste-tudor-gheorghe-in-pandemie-e-nenorocire-se-incurajeaza-spaima-si-panica-19363481



https://adevarul.ro/news/eveniment/alina-mungiu-pippidi-statul-paralel-virusul-1_5fb6d7215163ec427109a1d5/index.html


https://freefrompress.blogspot.com/2020/11/cum-sa-porti-masca-corect.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu