miercuri, 6 ianuarie 2021

Precizări

Vaccinarea nu mă interesează nici că da, nici că nu. Mă doare în niciunde de vaccinare și chiar mi-am propus s-o evit chiar și ca discuție dar, n-am încotro, e multă tocătură pe chestia asta și voi face ultima observație astăzi.

Observ că, din nou, autoritățile înalt-competente sunt consecvente în paranoia lor și aplică aceeași strategie în campania de vaccinare - idei puține și fixe, eficiență sub nivelul mării – pe care au aplicat-o în combaterea pandemiei. M-am săturat de învîrtita pe după tufiș! Dacă dreptate nu se poate, c-așa-i la noi, adevărul trebuie spus, măcar din cînd în cînd. Și adevărul e că nimeni n-a fost preocupat să oprească răspîndirea coronavirusului, toată lumea s-a angajat la instituirea milităriei în România, ca să facă pe plac ăstora care vor să reseteze orice dracu’, vor ei să reseteze. Să demonstreze ei cum ne pun pe noi la punct și ne servesc comanditarilor cu grădină zoologică cu tot. Asta s-a vrut tot timpul!

Uite, chiar și acum, ce logică de ghiveci expirat: ne omori cu zile că nu poți să vaccinezi demnitarii (sau măcar pe înaltul Președinte) fiindcă nu vrei să-ți iasă vorbe că imunizezi pe pile, dar arunci 87 de doze care erau în plus, și-l mai faci și de toată gazeta de perete pe managerul de spital care n-a vrut să irosească 4 vaccinuri în același fel. Zii, că nu vrea împăratul să se vaccineze, ce tot te-nvîrți să-ți prinzi coada!

UPDATEhttps://freefrompress.blogspot.com/2021/01/klaus-iohannis-s-vaccinat.html

Sau, dacă te aranjează mai bine, zii c-o s-avem înmormîntări sau că trebuie să ne punem masca și pe balcon. Sau chiar în baie. Spune ce-ți face ție bine la ego, la fiere, la imunitate, la cont, la ce-o fi. Zii, ce vrei, fiindcă oricum ne-ai terminat viața, cui dracu’, îi mai pasă de ce-o să fie de-acum încolo!

Și cînd mă gîndesc c-am și susținut porcăria asta la început, fiindcă, na, dacă s-a dat la toată lumea… Să facem și noi față. Acum ne-am ales cu o dictatură pe viață și mulți morți pe bază de protocol, care-și vor mai găsi dreptatea acolo unde și-au găsit-o și morții de la Revoluție.

Uite, n-am spus pînă acum, dar nu port și nu voi purta mască niciodată, fiindcă nu cred în bunele intenții din spatele acestei măsuri. Am anunțat pe toată lumea că, dacă ajunge pe mîinile spitalelor, să se pregătească, fiindcă acolo înțepenește iar eu nu ies niciunde, ca să nu pun în pericol dreptul la viață al vreunei mortăciuni care crede în asemenea ordine absurde.

Mie nu mi-e frică de voi.

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/ce-se-va-intimpla-cu-copiii-privati-de.html

https://evz.ro/ucide-9999-din-virusuri-germeni-si-bacterii.html

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/am-murit-de-covid-pisalogie-inversa.html#more

https://freefrompress.blogspot.com/2021/01/primul-erou-actorul-bogdan-stanoevici.html#more

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/amintiri-din-viitor.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu