vineri, 28 noiembrie 2014

COMUNIŞTII DIN PSD



Iar trăim vremuri de “delir de interpretare” și confuzie de s-o tai cu cuțitul.

După ce candidatul P. a pierdut alegerile la scor de dumping în fața unui contracandidat fantomă, cei trei magi din fruntea PSD care au pregătit și prevestit scoborârea în ieslea Cotrocenilor, lovesc în neștire, de frică, în toate pățile: în colegi de partid, în agenturi americane, în cosmos, oriunde numai în punctul de pe “i” nu.
De pildă, la prima întrebare Cine e de vină că ați pierdut alegerile?, Dragnea, după o socoteală atentă pe degete a zis: P. …nu e, eu, ca șef de campanie…nuuu! ...deci…Dumnezeu e de vină! (chiar așa a zis!)


Apoi, după ce s-a mai dezmeticit, a avut o revelație: detractorii au reușit să pună PSD-ului și lui P. eticheta de comuniști ceea ce este evident că nu e adevărat. Asta pentru că, în interiorul partidului, nu se predică egalitarismul iar liderică e un prinț, doar d-aia-și face vacanțele la Burj Al Arab.

Culmea culmilor tupeului, apare și Ghiță, cel care îl marchetizează pe P. de câțiva ani pe spezele imaginii lui Ceaușescu, și zice: Să plece Iliescu din partid pentru că de la el s-a luat pe P. spuzeala de communist. Bine, Ghiță a și nuanțat: gata cu “cinstit și sărac”!

Cum spuneam, e o confuzie în cele trei capete înfipte-n pari!

S-o descâlcim: alegătorii anti-P. știu foarte bine ce înseamnă comunismul, ei nu confundă ideologia în sine cu comportamentul de privilegiat împuțit de tip communist; apoi, am mai spus, până și comuniștii au detestat și evident detestă în continuare cultul personalității, megalomania, expunerea mediatică pâna la vomă ale “celui mai iubit fiu al poporului”; cu alte cuvinte, nu contează că P. n-a fost membru de partid communist, important e că, se vede pe el, dacă n-ar fi picat regimul, ăsta călca pe urmele lui Ceaușescu!
P.S. Analiștii de marcă, de la CTP la acest ghiocel de presă, Rareș Bogdan, și până la Traian Băsescu ar trebui să-și assume și ei promovarea acestei defecțiuni politice care este P.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu