marți, 10 februarie 2015

Bestia politico-mediatică



 
Gestul de bagaboantă politică făcut către golănașii din presă este toată filozofia bestiei.

După dezvăluirile din bucăți ale Elenei Udrea turnate public sub formă de șantaj la adresa celor care se simt cu musca pe căciulă din Servicii-Presă-Politică, jurnaliștii s-au mai desconspirat o dată.

Unii i-au transmis înapoi să nu-È™i îngreuneze situaÈ›ia, alÈ›ii să nu arunce în aer mandatele Băsescu, alÈ›ii s-au aruncat pragmatic să-È™i justifice participarea la puciul din 2012 È™i, cu toÈ›ii, s-au prefăcut a nu băga de seamă ce era mai important. Unii, deci, s-au dat de gol că au È™tiut tot timpul ce se-ntâmplă, alÈ›ii È™i-au recunoscut activismul împotriva statului de drept numit È™mechereÈ™te “exerciÈ›iu democratic” È™i niciunul n-a adus în discuÈ›ie fraza cheie a inculpatei-vedetă: George Maior îl susÈ›inea pe Victor Ponta È™i generalul Coldea l-a susÈ›inut pe Iohannis.


JURNALUL de CAMPANIE al ELENEI UDREA  http://antivot2014.blogspot.ro/

Ceea ce poate însemna și că, urmare a faptului că Maior s-a implicat să-l scoată pe Ponta președinte, Coldea s-a băgat și el să țină cu opoziția, pentru echilibru. Despre Coldea a vorbit toată lumea cum că l-a făcut pe Iohannis Președinte, despre Maior- care are toată bestia, cu burta-n sus, la picioare- numai de bine! Asta deși, cu Maior era mai mult decât evident pentru că numele lui a fost fluturat drept viitor prim-ministru și de Ponta și de Udrea iar golănașii îi masau revigorant.


Se vedea de la o poÈ™tă că Udrea n-a fost nici un moment adversara lui Ponta iar Ghiță n-a fost adversarul ei pentru că i-a făcut reclamă la RTV în draci. Tot timpul am È™tiut că Elena Udrea mergea în interviuri la Antena3 È™i RTV într-un schimb avantajos din care ea câștiga din publicitate negativă iar televiziunile își făceau de vorbă anti-poÈ™ete È™i anti-Băsescu. Chiar înainte de prezidenÈ›iale i-a dat un interviu uneia Stoicescu de la Antena3 care n-a făcut decât s-o tăvălească prin rating de scandal pe “candidata lui Băsescu”, aÈ™a cum era de aÈ™teptat.

Se vede, măre, că Serviciile aleg președinții și s-a desconspirat că sunt spuzite în tot locul. Asta pentru că președintele Băsescu n-a sesizat, din viteza mandatului, desigur, această lipsă de separare și control al puterilor în stat care a cocoțat Serviciile deasupra tuturor. Iar legile Big Brother și jălnicia comisiei de așa zis control SRI din parlament sunt lămuritoare în privința asta, indiferent de ce spune sau nu spune Elena Udrea.

A, de ce n-a spus ce știe, aseară, în parlament?

Evident, pentru că șantajul ei public și-a făcut efectul! Totul e-n regulă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu