vineri, 13 februarie 2015

Taci, cu parlamentul, Vosganian!




Şî,șî,șî…! Hai, c-a trecut, mumă!


Dă-te cu mir!

Las-o pe Elena Udrea să zacă la beci fiin’că e femeie și-a lăsat-o Dumnezeu să se chinuie. Dac-a acceptat ea “provocarea” de a nu-și mai pune vată pe absorbant, o să poată să suporte și duhoarea wc-ului turcesc. Poate chiar o să facă pipi din picioare fiin'că dumnezeul orthodox a echipat-o psihic și mental căt să le ducă pe toate.

Să-ți pună mama chiloții pe calorifer, să-ți țină cald la vârsta-nțelepciunii? Las-o pe Elena Udrea, ea se va obișnui să și-i schimbe o dată pe săptămână! Sau să se spele cu apă rece, doar s-o găsi vre-o pătură cu care să se-ncingă la anexită. E femeie, știe ea!

Tu ești bărbat politic, dă-te cu mir! Vrei să scrii o poezie, maică? Lasă că-ți scriu io una sau un volum, vedem!
Şi dac-o fi și-o fi, o să te-așezi în fruntea maselor, tu și cu fanfaronul de la Realitatea, ca să conduceți prostimea la război. “Omul simplu” te va urma de nevoie și fără să crâcnească fiindcă mămăliga autohtonă nu explodează ci se tot tasează cu dispreț. În timpul ăsta, Fefeleaga, acum scoasă din manual fiindcă scrântea încrederea-n democrație, va naște pui vii, pe cale naturală (cezariana e numai pentru neamuri mari) ca să te slujească!

Şi BOR-ul va sluji, tot pentru tine…dă-te cu mir, puiule!, în altarul unde doar nou-născuții care fac pipi în sus, pe fața popii (dacă n-apucă să-și facă pavăză din cruce), au trecere. Mai intră și femeia de servici’ să dea cu mătura, da’ dumnezeul orthodox știe programul și se retrage ca să nu se debalanseze hormonal!

Mâine e sfântul commercial al îndrăgostiților. Să-i cumperi “iubitei” un cadou scump, doar ești la vârsta la care ai strâns destul pentru zile plumburii, când înțelepciunea se-nnoadă-n barba sură și mersul parcă urcă o costișă.

Ia bibliuța și citește din ea! Nu mai plânge-n pumni! I-am dat io cu mir p-ăia din parlament și vor vota ca niște sfinți!

Uite, c-ai scăpat! Ce-nseamnă să fii credincios, nu?! Altfel te vedeam, Doamne, ferește!, ca pă Bica, lovit de reporteri cu camera-n cap.

Tu și cu Tender ce mai aveți halou de îngeri!

Jură cu mâna pe Bibie că nu-i așa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu