joi, 28 noiembrie 2019

Am fost informați! Caracal, Colectiv și Campania PSD



Avem trei vești bune, din cauza sau datorită.

Vestea așteptată de toți românii vine de la DIICOT unde, cei mai buni procurori din țară (acum, și de renume mondial) l-au prins pe complicele lui Dincă, abia după vreo patru luni, dar asta din cauză că bețivul din Caracal, umblînd din televiziune, în televiziune și din interviu, în interviu, le scăpa “specialiștilor” printre degete. Şefa instituției cu cea mai mare încredere la popor ne-a făcut aseară o prezentare scurtă, în care ne-a băgat mințile-n cap în privința așa zisului traffic de ființe umane, prin precizări apăsate și repetate. Ghe. Dincă este anchetat doar pentru ce zice el c-a făcut, nici vorbă de vreo rețea, iar bețivu’ s-a nimerit la ospăț și a violat și el, atîta tot.


A doua veste bună se referă la campania prezidențiabilei PSD care, poate ar trebui și asta anchetată. În premieră națională și numai pentru telespectarii fideli, a fost desconspirat, abia acum, faptul c-a fost condusă doar de consultanți secreți, agreați de Doamna, și nu de Olguța Vasilescu, așa cum toată lumea credea. Am mai spus odată că nu cred în varianta “proastei” și știam că Viorica nu crede în lacrimi. Să fim serioși! O persoană sensibilă și sinceră nu încasează atîtea insulte și înjurături, pentru ca apoi să se-ntoarcă să mai înghită o porție, și-ncă una, și-ncă una… Bașca, după ce se ridică din colbul drumului, se scutură și anunță că nu-și dă demisia pînă nu primește ceva la schimb, lăsînd PSD-ul dracu’, în șant, să se ducă la zece la sută.

A treia veste vine din procesul Colectiv, unde se dau sentințe pe repede-nainte, ignorîndu-se înregistrarea cu colonelul STS (în care se vorbește de o intenție) și, cel mai probabil, și raportul celor de la mine.
În mod normal, nu te-ai gîndi că americanii, după ce și-au instalat cortul la Deveselu, au pornit prin sate ca să se-nfrupte din ospitalitatea românească, dar și să-și marcheze teritoriul, pe modelul: Howdy, yo! Un grătar de mici, cu garnitură de minore traficate! Mai degrabă, e de presupus că “românașii” i-au abordat pe ăi din armata eliberatoare (n-ar fi prima dată) cu: Să-ți trăiască familia, civilizatule, și să mi se-verzească mie buzunarele, dă n-oi cumpăra dă la mine niște fete, d-alea proaspete, dă abia le-a trecut vînătăile de la bătaie, și doar puțin violate în Caracal ca să le dăm pe brazdă , mînca-ți-aș!
La fel, deși s-a mai vorbit despre cum străinii pun Președinți în România, te gîndești că doar se amestecă și ei, nu că-l pun cu mina, ca acum.

Cum să te gîndești că cineva ar pune în mod intenționat foc la Colectiv, înainte ca cineva să vină cu dovezi? Rămîi cu teoria conspirației în brațe.
În lume sunt zeci de mii de criminali neprinși, pur și simplu pentru că nu există nici un fel de indiciu. Dar, cînd există probe și martori pe care procurorii îi ignoră și cînd îți apare divizia pro-americană în presă ca să te insulte cu “așa-i românul, dă vina pe străini”, să ne scutiți! DIICOT a vrut s-o agațe pe Luiza în dosarul Alexandrei fiindcă, pînă acum n-aveau nici un cîrlig. O mizerie!

Despre recentul orgasm democratic de 70%... ce să mai zici?!


Şi eu am votat asta! - “În afară de Mark Gitenstein, a mai primit un mandat în Comitetul Reprezentanților și Florian Munteanu, mana­ging partner al unei companii de consultanţă financiară. Florian Munteanu a ocupat locul lăsat liber de Sorin Mîndruțescu, șeful Oracle, al cărui mandat expira la finalul lunii septembrie a decis să se retragă din funcție fiind implicat într-un dosar penal.” https://romania.europalibera.org/a/fostul-ambasador-al-sua-%C3%AEn-rom%C3%A2nia-mark-gitenstein-un-nou-mandat-comitetul-reprezentan%C8%9Bilor-al-fondului-proprietatea/30147817.html

transparentizarea finanțării?

“Altul a fost omnipotentul lider de la Giurgiu, Nicolae Bădălău, care ne explica că demisia este un act unilateral, dar nu prea: „Demisia e unilaterală, numai dânsa sau conducerea poate să o decidă…” 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu