marți, 15 octombrie 2013

Orientarea politico-sexuală a ziarelor de București


Să fim cinstiți: nici o altă dictatură până acum nu te căuta cu atâta sârg în zonele intime!

STUDIU? Persoanele care fac sex des sunt mai inteligente. Barbatii prefera femeile mai putin inteligente. In materie de sex nu-ti ajunge o viata sa te documentezi si sa pui in practica ce-ai invatat. Persoanele care fac sex de cel putin patru ori pe saptamana castiga un salariu mai mare decat colegii lor mai putin activi din punct de vedere sexual (cu 5%). Persoanele care fac sex regulat par mult mai tinere. Femeile de succes fac mai mult sex. In timpul unei partide de sex se ard o suta de calorii pe ora.


 ROMANIA LIBERA e mai puțin predispusă la sex dar foarte preocupată de legalizarea relațiilor între homosexuali, un “progress” la fel de util ca mineritul cu cianuri, OMG-urile și cancerul.
Un exemplu care poate reduce abandonul școlar: Un rol vă poate condimenta întotdeauna viaţa sexuală: profesorul şi eleva (sau profesoara şi elevul), doi străini care se întâlnesc pentru prima ...” sau “Doi oameni (de același sex) şi-au împlinit VISUL. Consecința: http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/familie/video-droguri-alcool-si-prostitutie-tabloul-socant-al-adolescentei-in-romania-312703.html

GANDUL nu face dese referiri la sex dar nici n-are nevoie pentru că, imediat ce începe divertismentul porno-dansant de la Pro-tv, sexul explicit și deviant este la un clic distanță și e pentru toată lumea grație vedetelor pro care-și aduc proprii copii la emisiuni unde se impune “acordul părinților”. In rest, C.T. Popescu are o relație mai specială cu politica, relație în care el se dăruiește cu totul și din care, uneori, iese violat și abandonat sau cel puțin așa se simte. Asta chiar dacă Puterea e pe stânga, așa cum a moșit-o și el!

ADEVARUL Adevărul e un altfel de ziar, la care scriu politicieni de la diverse partide, profesori, scriitori, specialiști pe domenii diverse, un preot și câțiva jurnaliști care nu apar în emisiuni alături de gargaragii. Este ziarul la care scrie ANDREI PLESU, filozoful care acum mai mulți ani credea că-și permite să trăiască detașat de gloata politică iar acum declară că s-a săturat. Ziarul nu e preocupat de poziția sexuală a poporului și suferă de lipsa “dreptei” din care cauză e dezorientat politic.

Să fim serioși: n-aveți ce căuta în presă!
EVENIMENTUL ZILEI este de dreapta cu perversiuni sexuale, în general, creștine, adică între bărbați și femei. Are un “doctor al zilei” permanent care își bagă nasul în toate pozițiile sexuale, predă, periodic, sexul oral (pe care partenerul îl adoră!) și anal (de care nu trebuie să te ferești fiindcă nu doare! Isuse Christoase!) însoțite de amenințări la adresa femeilor care nu devin sufficient de repede active sexual după naștere sau care se eschivează și refuză sexul. Ziariști de la această publicație sunt de accord și cu înfierea copiilor de către așa numitele “familii de homosexuali” ceea ce face ca acest ziar să unifice dreapta din toate cotloanele, un fel de Amsterdam politico-sexual. Ar trebui, sincer, să nu poată fi accesat de către minori!
In orice caz, după ce îl citești pe ION CRISTOIU,singurul journalist căruia nici un politician nu i se poate urca în cap, trebuie să ieși din zonă!

Până când presa nu va fi obligată să informeze publicul în legătură cu toate sursele de finanțare, de la reclama la cancer până la comportamentul deviant sau publicitatea de la stat, lobbiștii vor continua să spele pe creier bietele generații mai tinere, niște nenorociți care vor trăi ca niște zombie la picioarele acestor stăpâni de sclavi moderni!

http://adevarul.ro/sanatate/medicina/costul-cancerului-uniunea-europeana-miliarde-euro-1_525c2e4ac7b855ff5638accf/index.html  “Ţările Uniunii Europene plătesc pentru cancer 126 de miliarde de euro în fiecare an, susţine o analiză de amploare asupra impactului economic al acestei boli.” bolile de inimă- 169 de miliarde de euro pe an, demenţa- 189 de miliarde de euro în doar 15 ţări din vestul Europei. 


11 dec. 2013-Campania implantului de silicoane a ajuns la faza pe amenintari. ANTENA 1, trustul voiculescian, face o campanie agresiva de taiere de sani in vederea eliminarii "complete", zic acesti prosti, a eventualitatii aparitiei cancerului. Sunt atat de neprofesionisti incat pot fi dati in judecata oricand!
Bonus:
Patru ani de închisoare pentru inventatorul protezelor mamare PIP " Implanturile au afectat 5.000 de paciente în Franţa şi 80.000 în întreaga lume. Compania înfiinţată în 1991 a devenit al patrulea producător mondial de proteze mamare după ce a comercializat acest tip de implanturi la preţ redus, care conţineau un gel neomologat de autorităţi." http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/patru-ani-de-inchisoare-pentru-inventatorul-protezelor-mamare-pip-320105.html






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu