luni, 16 decembrie 2013

TONI GREBLA LA CURTEA CONSTITUTIONALA



O altă rafală din lovitura de stat

PSD-istul Toni Greblă este marele jurist care l-a revocat pe Avocatul Poporului în timpul celebrului exercițiu democratic de demolare a statului de drept și instaurare a regimului Parlamentului Suprem. In fața unei audiențe căreia îi ieșise ochii din cap (în Comisia Juridică), senatorul Greblă l-a înlăturat pe loc, deși legea nu permitea, pe profesorulul Gheorghe Iancu, pe motiv că acesta s-ar afla în imposibilitatea de a-și exercita funcția.



In locul profesorului de de drept constituțional Gheorghe Iancu, una dintre puținele minți sănătoase, onorabile și bine intenționate ale ultimului sfert de secol, a fost pus un mort.

Acum, la Curtea Constituțională va ajunge un nuntaș din suita interlopilor.

Toni Greblă a susținut exploatarea de la Roșia Montană încă de când era în opoziție.


Toni Grebla, senator PSD si presedintele Comisiei Juridice din Senat, a participat la sfarsitul saptamanii trecute la o nunta tiganeasca, in Targu Jiu, la Poarta Sarutului.
Evenimentul a fost organizat de Dan Barcina, cunoscut si sub numele de Dan Goeru, un fel de Bercea Mondialu' local, cu multe dosare penale, informeaza Curentul.

Pe langa Carciumaru, s-au asezat la masa nuntasilor si presedintele Consiliului Judetean Gorj, pesedistul Ion Calinoiu, dar si Doinel Popescu, seful Evidentei Persoanelor Gorj.” http://www.ziare.com/stiri/investigatii/toni-grebla-invitat-de-seama-la-nunta-unui-interlop-1008979


BONUS: "13 deputaţi au semnat un proiect de lege prin care procesele penale vor fi suspendate dacă este sesizată Curtea Constituţională." Lista cu semnatarii in GANDUL http://www.gandul.info/stiri/un-grup-de-deputati-a-gasit-metoda-de-a-ingropa-marile-dosare-de-coruptie-revine-exceptia-de-neconstitutionalitate-11779976

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu